Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@04:06:17 GMT

نشان تجاری دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۱۹۶۸

نشان تجاری دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد

برند تجاری دانشگاه فردوسی مشهد، در نخستین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری که در سالن شورای سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، رونمایی شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات معاونت پژوهش و فناوری و همچنین دفتر توسعه و انتقال فناوری به حفظ مالکیت دانشگاه در مشارکت با برندهای بیرونی تاکید کرد و گفت: در صورتی که نشان تجاری دانشگاه با برندی خارج از دانشگاه به اشتراک گذاشته شود، باید اطمینان صد درصدی از محصول کسب شود و تنها با وجود گواهی جهانی امکان استفاده از برند وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از سخنان دکتر کافی، دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری نیز با بیان اینکه ثبت این برند از نام و نشان دانشگاه در عرصه تجاری محافظت خواهد کرد، یادآور شد: از آنجایی که تمایل برای استفاده از برند تجاری دانشگاه در حال افزایش است، این مهم باعث درآمدزایی برای دانشگاه نیز خواهد شد.
دکتر محبت محبی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد که مسئولیت ثبت نام و نشان تجاری دانشگاه را به عهده داشته است، به توضیح مراحل اخذ نشان در فرآورده‌های غذایی و محصولات کشاورزی پرداخت وخاطر نشان کرد: فرآیند ثبت برند دانشگاه از سال ۱۳۹۷ آغاز شد و به علت ماهیت پیچیده حقوقی دانشگاه، در اواخر سال ۱۳۹۸ به ثبت رسید.
دکتر ملک زاده، مدیر دفتر توسعه و انتقال فناوری نیز با اشاره به اینکه ثبت برند، ثبت عملکرد هفتاد ساله دانشگاه است، عنوان کرد: تنها فعالیت دفتر در این امر مهم، ثبت سابقه خوب دانشگاه فردوسی مشهد در آموزش و پژوهش و فناوری بوده است و اینکه بتوانیم از این نام در راستای تجاری سازی استفاده کنیم.
برند تجاری دانشگاه که مراحل ثبت آن در سال گذشته انجام شد، شامل کالا و خدمات و طبقه بندی بین المللی در چهار حوزه کشاورزی، آموزش، صنعت و خدمات آزمایشگاهی خواهد بود.
استفاده از این برند در کارکرد درون سازمانی آن برای تجاری‌سازی محصولات دانشگاهی دانش‌بنیان است که باید شرایط عمومی و اختصاصی استفاده از برند را دارا باشند و در کارکرد بیرونی نیز به صورت مشارکتی با برندهای بیرون هم شأن و همتراز دانشگاه خواهد بود.
پیش نویس دستورالعمل نحوه واگذاری و بهره برداری از برند دانشگاه نیز تهیه شده است که پس از طی مراحل قانونی تصویب، ابلاغ خواهد شد.
بررسی در دفتر حقوقی وکمیته مالکیت فکری دانشگاه و تصویب آن در هیأت رئیسه دانشگاه نحوه کاربرد این نشان تجاری را ضابطه مند خواهد ساخت.
ثبت برند تجاری دانشگاه در اداره ثبت علائم تجاری و نشانه های جغرافیایی داخلی، علاوه بر اینکه حفظ مالکیت حقوقی برند که حق پیگیری حقوقی برای دانشگاه را محفوظ نگاه خواهد داشت، به حفظ جایگاه دانشگاه در ثبت محصولات و خدمات دانش بنیان با نام دانشگاه فردوسی مشهد کمک خواهد کرد. ضمنأترجمه انگلیسی این نشان به عنوان بخش زیر نویس علامت تجاری ثبت شده، کاربرد بین المللی و فروش محصولاتی با نام دانشگاه فردوسی مشهد را در خارج از کشور ممکن خواهد ساخت.
گفتنی است اجزای علامت تجاری شامل آرم دانشگاه، "Ferdowsi University of Mashhad" و حروف اختصاری لاتین دانشگاه (FUM) است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشهد رونمایی دانشگاه فردوسی نشان تجاری دانشگاه فردوسی مشهد برند تجاری دانشگاه نشان تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه محمدباقر وثوقی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست "بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه دکتر محمدباقر وثوقی" روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ به همت گروه تاریخ و باستان شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری گروه تاریخ دانشگاه تهران و انجمن ایرانی تاریخ، در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی با حضور اساتید دانشگاه و بزرگان تاریخ و جغرافیا برگزار شد.

پیشنهاد روز ملی خلیج فارس
منصور صفت گل از اساتید دانشگاه و سخنران این مراسم گفت: روز ملی خلیج فارس، به پیشنهاد محمدباقر وثوقی وارد تقویم ایران شده است. ما این افتخار را داشتیم که برای اولین بار رشته مطالعات خلیج فارس را بنیانگذاری کنیم که موسس آن وثوقی بود. او سهم بزرگی در زمینه مطالعات خلیج فارس مبتنی بر منابع ایرانی دارد. برای بنده افتخار بزرگی است که مجال پیدا کردم پیرامون شایستگی ها و فضایل علمی محمدباقر وثوقی و همچنین روز ملی خلیج فارس سخن بگویم. او فرزند شایسته لارستان بزرگ و فرزانه ای ایران مدار است. هر جا نامی از تحقیقات خلیج فارس می آید، نام وثوقی می درخشد و این برای ما افتخار است.

تجلیل از دانشمند پر آوازه و نستوه در حوزه مطالعات خلیج فارس
شهرام یوسفی فرد سخنران دیگر این مراسم اظهار داشت: خرسندیم که در مراسمی که با روز خلیج فارس تقارن دارد، از یک دانشمند پر آوازه و نستوه در حوزه مطالعات خلیج فارس تجلیل می شود. هماهنگی برای به سرانجام رساندن این ارج نامه، هم کاری بسیار شیرین بود و هم دشوار. موفق شدیم مجموعه مقالاتی را آماده کنیم و با هر استادی هم که صحبت شد، با خوشرویی دعوت را پذیرفت. از تمام افراد و نهادهایی که برای برپایی این مراسم زحمت کشیدند از جمله خانه اندیشمندان علوم انسانی، انجمن ایرانی تاریخ، گروه تاریخ دانشگاه تهران و نگارستان اندیشه تشکر می کنم. از خداوند متعال خواستارم که طراوت های ذهنی محمدباقر وثوقی همچنان جوشان باشد.

آشنایی بیشتر با زادگاه
عبدالمجید ارفعی بیان کرد: احساس خوشبختی می کنم که به این جلسه دعوت شده ام. آشنایی من و محمدباقر وثوقی به سال ها پیش بر می گردد. او کارهایی را در دانشگاه به من ارجاع می داد. من با خواندن مقاله های او با زادگاه خودم بیشتر آشنا شدم. استادی چنین بزرگ، کارهای عظیمی کرده است.

قرائت پیام عبدالرسول خیراندیش توسط احمد مسجد جامعی
احمد مسجدجامعی، پیام عبدالرسول خیراندیش استاد دانشگاه شیراز را قرائت کرد. در بخشی از این پیام آمده بود: اگرچه خلیج فارس ۹۰ درصد صادرات و واردات کشور ما را در بر می گیرد اما باید سودمندی و قابلیت های فرهنگی این خلیج را هم در نظر داشت. تمام پیروان ادیان شناخته شده در این دریا رفت و آمد داشته اند اما اسلام در آنجا سکنی گزید. این خلیج، مهم ترین محل صید مروارید جهان بوده است. محمدباقر وثوقی و همراهانش در دانشگاه، کارهای ارزنده ای در مورد خلیج فارس انجام داده اند.

شناخت خاندان های عربی حوزه خلیج فارس

حمید احمدی سخنران دیگر این نشست گفت: محمدباقر وثوقی کسی است که تمام آثار و نوشته هایش در معرفی خلیج فارس است. من کتاب های او را به دانشجویان علوم سیاسی معرفی می کنم. کتاب هایی که او در مورد محل ولادت خود نوشته، استثنائی است. کارهایی که در مورد جان فشانی اقوام ایرانی انجام داده، فوق العاده است. فکر نمی کنم که به جز وثوقی، پژوهشگری پیدا شود که این همه روی خلیج فارس کار کرده باشد. او در آثار اخیرش پا را فراتر از مرزها برده و در حوزه شرق شناسی کار کرده است. وی شناخت زیادی از خاندان های عربی حوزه خلیج فارس دارد. ایران دوستی او همیشه قابل ستایش است. در دانشگاه، هم به لحاظ علمی و هم اخلاقی، سرآمد است.

تحقیق برای عظمت ایران

رسول جعفریان از اساتید دانشگاه، اظهار داشت: من هرچه از خلیج فارس می دانم، از همنشینی با محمدباقر وثوقی بوده است. خوشبختانه این توفیق را دارم که کارها و مقالات او را دنبال کنم. شهرت دارد که در سال ۱۹۶۴ اتحادیه عرب مصوب کرده است که دیگر عرب زبانان حق ندارند از کلمه خلیج فارس استفاده کنند. البته گفته می شود اولین بار یک انگلیسی که یک زمانی مشاور امیر بحرین بوده، پیشنهاد داده است که اسم خلیج فارس به نام جعلی تغییر پیدا کند. محمدباقر وثوقی کسی است که کلمه ای اضافی در مطالبش دیده نمی شود. برای من توفیق و افتخار بوده است که از او درس گرفته ام و از روش و منش او آموخته ام. او با عشق برای عظمت ایران تحقیق کرده است. او یک استاد بین المللی است و تمام ویژگی های یک استاد نمونه را با هم دارد.

۳۰ سال تحقیق در حوزه هایی که کمتر کار شده
هوشنگ خسروبیگی به نمایندگی از انجمن تاریخ، ابراز داشت: سابقه دوستی و ارادت بنده به محمدباقر وثوقی حدود ۳۰ سال پیش است. ۳۰ سال پیش مسئول روابط عمومی دانشگاه پیام نور بودم. به سبب وظیفه، اخبار و اطلاعات را در حوزه دانشگاه دریافت می کردم. آن موقع گزارشات متعددی از یکی از مدیران در استان فارس می آمد که با عشق و علاقه خاصی کار می کرد. خیلی مشتاق بودم این مدیر را ببینم و بالاخره محمدباقر وثوقی را دیدم و متوجه شدم از نظر رشته هم با هم نزدیک هستیم. منش اخلاقی، توان مدیریتی، تلاش و پیگیری های او ستودنی است. شوق و انگیزه خدمت به کشور در چشمان او مشهود است. اگر او به حوزه تاریخ محلی لارستان ورود نمی کرد، شاید این خلأ پابرجا می ماند. ما در ایران در حوزه تاریخ شرق آسیا آثار زیادی را نمی بینیم اما در این حوزه جایگاه وثوقی می درخشد. او به دنبال حوزه هایی است که کمتر کار شده و سخت می شود به سراغشان رفت.از خانه اندیشمندان علوم انسانی، انتشارات نگارستان اندیشه و دانشگاه تهران برای برپایی این مراسم تشکر می کنم. به جا بود که این مراسم نکوداشت خیلی زودتر برپا می شد.

پژوهشگری فروتن

در پایان مراسم محمدباقر وثوقی گفت: بسیار سپاسگزارم و زبانم یاری نمی کند که بگویم چه در قلبم می گذرم. تمام قد از همه شما تشکر می کنم و تعظیم می نمایم.


کد خبر 6094032 طاهره تهرانی

دیگر خبرها

  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • رونمایی از ۴۰۰ هزار سند خلیج فارس در آرشیو ملی هند
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • دیوارنگاره تمثال شهدای دانشکدگان فنی دانشگاه تهران رونمایی شد
  • بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه محمدباقر وثوقی
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد